Mihaela Trofin, către „cea mai tare” profesoară: „Vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la dumneavoastră”

0
Sursa foto: Facebook/Liceul cu Program Sportiv Roman

CEI MAI BUNI PROFESORI  Mihaela Trofin este elevă în clasa a VII-a A la Liceul cu Program Sportiv din Roman și ne-a scris despre profesoara ei de Educație socială, Anca Lungu. ”Mulți elevi o îndrăgesc”, spune Mihaela, iar pentru ea este ”cel mai bun profesor”. Eleva în vârstă de 13 ani a ales îi transmită profesoarei un mesaj de apreciere și de mulțumire pentru modul în care organizează orele și pentru relația pe care o construiește cu elevii.

”Anul trecut am întâlnit o super doamnă profesoară. În prima zi de școală, am aflat că dumneaei îmi va preda Educație socială. Speram și încă sper, dar din păcate nu se poate, să-mi fie dirigintă. Doamna profesoară este o persoană minunată, devotată, blândă. Dacă ar fi așa toți profesorii ar fi ceva frumos, ar fi un lucru extraordinar. Dumneaei vine cu drag și cu zâmbetul pe buze permanent la ore. Mulți elevi o îndrăgesc.

Doamna profesoară, vă sunt recunoscătoare pentru că ați creat un mediu atât de minunat de învățare, în care am fost încurajată să îmi exprim gândurile și opiniile. Sunteți un exemplu pentru mine.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la dumneavoastră. Sunteți cea mai tare! Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt pentru dvs. O să spun doar: Vă mulțumesc că-mi sunteți profesoară!”

Sursa foto: Facebook/Liceul cu Program Sportiv Roman

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.