O cancelarie modernă la un liceu din Botoșani. Provocarea lansată către directorii de școli și licee: „cea mai primitoare cancelarie” FOTO

0
Cancelaria Liceului cu Program Sportiv Botoșani. Sursa foto: Facebook - Inspectoratul Școlar Județean Botoșani/ Bogdan Suruciuc

Un spațiu primitor cu zone de lucru și de socializare pentru profesori, așa arată cancelaria Liceului cu Program Sportiv din Botoșani. Imaginile au fost postate pe Facebook de șeful Inspectoratului Școlar Județean, Bogdan Suruciuc, care a lansat și o provocare către directorii de școli și licee: amenajarea unei cancelarii primitoare – ”cancelaria ideală”.

”Ideea cred că s-a înfiripat în momentul unei vizite de lucru la Liceul cu Program Sportiv (LPS) preluat de prof. Gabriel Hârtie, în calitate de director. Acolo am văzut una dintre cancelariile moderne din sistemul educațional botoșănean. Locul destinat exclusiv cadrelor didactice care au nevoie de momente de refacere, de socializare în timpul anului școlar, de momente în care să studieze sau orice activitate specifică mediului didactic.

Lansez astfel provocarea către directorii unităților de învățământ de a oferi cea mai primitoare cancelarie pentru colectivul de profesori”, a scris Bogdan Suruciuc într-o postare preluată pe pagina oficială de Facebook a ISJ Botoșani.

Șeful ISJ a mai anunțat că se gândește la un concurs cu premii pentru primele trei locuri. ”Și mă gândesc, de asemenea, că este un demers prin care avem de câștigat cu toții, pentru că un mediu propice pentru cadrele didactice se reflectă și în rezultatele obținute în procesul educațional.

Așadar, aștept o reacție din partea tuturor celor care îmbrățișați această idee și care puteți da dovadă de creativitate pentru <cancelaria ideală> de la Botoșani, pe tot parcursul anului 2023”, a mai scris Bogdan Suruciuc.

Imagini din cancelaria Liceului cu Program Sportiv:

Sursa foto: Facebook – Inspectoratul Școlar Județean Botoșani/ Bogdan Suruciuc

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.