Titularizare 2019. Note mai mari pentru 242 de profesori din Capitală, în urma contestațiilor

0

Titularizare 2019. Peste 200 de profesori din Capitală care au susținut examenul de titularizare au notele mărite în urma contestațiilor depuse, în timp ce, pentru 109 candidați, nota a scăzut, precizează reprezentanții ISMB, conform Mediafax.

Din totalul celor 377 de contestații înregistrate de candidații care au susținut proba scrisă în București, pentru 109 candidați, notele finale au scăzut, în timp ce, pentru 242 candidați notele au fost mai mari.

Din totalul celor 109 candidați ale căror note au fost mai mici, pentru 10 dintre aceștia notele au scăzut cu peste 1 punct.

De cealaltă parte, din cei 242 candidați ale căror note finale sunt mai mari după contestații, pentru 47 candidați notele au crescut cu peste 1 punct.

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluționarea contestațiilor depuse de profesori au fost afișate, marți, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

Citește și: Rezultate finale titularizare 2019. Ministerul Educației a publicat notele după soluționarea contestațiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.