Gala Boovie 2023. Marele premiu al festivalului a fost câștigat de echipa „Spirit de Spirist” de la Colegiul Național „Spiru Haret” din București 

1
Sursa foto: Captură video Youtube

Câștigătoarea Marelui Premiu al Festivalului de book-trailere Boovie 2023 este echipa „Spirit de Spirist” de la Colegiul Național ”Spiru Haret” din București. Liceenii bucureșteni au primit Trofeul Boovie pentru trailerul realizat după cartea ”Toate viețile pe care nu le-am trăit” de Anuradha Roy. La Gala Boovie de joi seară au fost acordate și marile premii ale juriului pentru interpretare, imagine, montaj, coloană sonoră originală, regie și costume/ scenografie, atât la categoria gimnaziu (noutatea festivalului), cât și la liceu.

Echipa „Spirit de Spirist” a câștigat Marele Premiu/ Trofeul Boovie, după ce cu o zi în urmă, la festivitatea de premiere, a obținut și premiul I la secțiunea Boovie. Echipa este formată din elevi de clasa a IX-a.

Echipa „Spirit de Spirist”, pe scena Boovie. Sursa foto: Captură video Youtube

În cadrul Galei Boovie, desfășurate în Piața Sfatului din Brașov, au fost anunțate premiile speciale, precum și echipele/elevii care au câștigat Marele Premiu al Juriului pentru Interpretare Feminină/ Masculină, Marele Premiu al Juriului pentru Scenariu, Marele Premiu al Juriului pentru Imagine, Marele Premiu al Juriului pentru Montaj, Marele Premiu al Juriului pentru Coloană sonoră original, Marele Premiu al Juriului pentru Regie și Marele Premiu al Juriului pentru Costume/Scenografie.

  • Toate trailerele de la Boovie 2023 pot fi vizionate pe canalul de Youtube al festivalului.

Pentru prima dată, marile premii au fost acordate, separat, la categoria gimnaziu și la categoria liceu. Fiecare premiu are o valoare de 1.000 de lei, în timp ce Marele Premiu / Trofeul BOOVIE (acordat unei singure echipe) este în valoare de 5.000 lei.

Miercuri, la festivitatea de premiere, au fost anunțate premiile I, II, III și mențiunile pentru fiecare dintre cele cinci subsecțiuni din cadrul secțiunilor Boovie Kids  (elevi de gimnaziu – clasele a V-a și a VI-a), Boovie Junior (elevi de gimnaziu – clasele a VII-a și a VIII-a/ a IX-a, pentru țările în care clasa a IX-a este aferentă gimnaziului, de exemplu Republica Moldova) și Boovie (elevi de liceu).

Festivalul-concurs Boovie, inițiat de profesoara Carmen Ion și aflat la a opta ediție, se desfășoară în perioada 25-28 iulie, la Brașov.

Citește și: Boovie 2023. Primele premii, acordate la a opta ediție a festivalului de book-trailere, desfășurat la Brașov – echipele câștigătoare VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.