Câștigătorii Boovie 2022. Lista cu premiile obținute de elevi la ediția din acest an a festivalului de book-trailere de la Focșani VIDEO

0
Sursa foto: Facebook/ Boovie

Zeci de echipe de elevi din toată țara, dar și din Moldova și din străinătate au fost premiate la ediția din acest an a Festivalului Boovie pentru trailerele cărților citite. În total, au fost acordate peste 160 de premii și mențiuni: Marele Premiu – Trofeul Boovie, zece premii pentru regie, fair play, cea mai bună interpretare feminină, cea mai bună interpretare masculină, scenariu, imagine, montaj, scenografie și costume, coloană sonoră originală și premiile I, II, III, mențiuni și premii speciale echipelor înscrise la fiecare carte.

Reamintim că Marele Premiu al Festivalului de book-trailere Boovie 2022, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Focșani, a fost câștigat de echipa Ambrosia de la Colegiul Național ”Sfântul Sava” din București, pentru trailerul cărții ”Cum să te împrietenești cu întunericul”. Lista completă a câștigătorilor ediției a VII-a a festivalului a fost postată pe pagina de Facebook Boovie.

Câștigătorii Boovie 2022:



Trailerele realizate de echipele înscrise în concurs se găsesc pe canalul de Youtube Boovie Festival. Concursul de book-trailere Boovie 2022 a avut cinci secțiuni standard și o secțiune în afara concursului: BOOVIE Kids – pentru elevi de gimnaziu (clasele a V-a și a VI-a), BOOVIE Junior – pentru elevi de gimnaziu (clasele a VII-a și a VIII-a/ a IX-a, pentru țările în care clasa a IX-a este aferentă gimnaziului, de ex. Republica Moldova), BOOVIE – pentru elevi de liceu, BOOVIE+ – secțiune din domenii diferite, non-literare/non-epice sau conexe cu disciplinele studiate la școală, pentru elevi de gimnaziu și de liceu, EXTRO-BOOVIE – secțiune destinată elevilor români din diaspora, TRAILERUL DE BUZUNAR – secțiune în afara concursului, online. La startul competiţiei s-au înscris iniţial peste 425 de echipe, iar la începutul lunii iunie 343 au trimis spre jurizare book-trailerul cărţii pentru care au optat.

Citește și: Boovie 2022. Marele premiu a fost câștigat de echipa Ambrosia de la Colegiul Național ”Sfântul Sava” din București VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.