Mircea Balaș, elev la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, a obținut mențiune la Olimpiada Internaţională de Filosofie 2023

0
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Educației - România

Lotul olimpic de filosofie al României a obţinut o menţiune (Honorable Mention) la cea de a XXXI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Filosofie (IPO), desfăşurată la Olympia, în Grecia, în perioada 11 – 14 mai, a anunţat, duminică seara, Ministerul Educaţiei.

Performanța a fost reușită de Mircea Balaș, elev la Colegiul Național „Unirea” din Focșani (județul Vrancea), se arată într-o postare pe Facebook a Ministerului Educației.

Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău.

Tema generală a ediției curente, ce a reunit 100 de concurenți din 49 de ţări, a fost „A Life in Fair Competition”, mai precizează sursa citată.

Citește și: Locul I pentru România la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Seniori 2023 – două medalii de aur, trei de argint și una de bronz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.