„Ne este tare dor de voi!”, bannerul afișat de profesori pentru elevi într-o școală din Timiș: „Sunt foarte fericiți pentru că ne gândim la ei” FOTO

0

La sfârșitul lunii aprilie, profesorii de la Liceul Teoretic „David Voniga” din comuna Giroc, județul Timiș, au afișat pe fațada școlii un banner cu un mesaj adresat copiilor care au rămas acasă din luna martie: ”Ne este tare dor de voi!”. Gestul profesorilor a ajuns la elevi pe cale online, iar de 1 iunie au avut parte de încă o surpriză: curtea școlii a fost împodobită cu mesaje și baloane cu bomboane.

”Am așezat bannerul pentru că ne este foarte dor de ei, de elevi. Mie îmi lipsesc… Sunt în învățământ de peste 20 de ani și este prima oară când ei nu sunt în <cea de-a doua casă>. Copiii au fost impresionați și au comentat pe pagina de Facebook a școlii, alții au venit la geamul școlii și mi-au transmis că și lor le este dor și nu mai pot sta în casă pentru că <la școală e mai fain ca acasă>, <aici e locul unde își întâlnesc colegii și profesorii preferați>”, povestește directorul liceului, Mihaela Pascu.

De Ziua Copilului, profesorii au împodobit școala cu baloane care conțineau bomboane și cu mesaje scrise pentru fiecare clasă.

”Am sunat câțiva copii ca să își anunțe prietenii telefonic și să vină pe parcursul zilei de 1 Iunie să își ia baloanele agățate pe gard. Ei sunt foarte fericiți pentru faptul că nu i-am uitat și ne gândim la ei… Ne lipsesc zâmbetul lor, gălăgia, inocența lor…”, mai spune Mihaela Pascu.

Citește și: Școala în care profesorii „colorează” viața copiilor: „Vrem să le oferim un loc în care să le fie drag să vină și să învețe” FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.