Ana Maria Vacariu, despre profesoara de română: „Este o persoană extraordinară, ne explică atât de bine lecțiile, ne ajută și ne înțelege mereu pe toți”

2
Sursa foto: Facebook/ Școala Gimnazială Nr.1 Dîngeni

CEI MAI BUNI PROFESORI Ana Maria Vacariu, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Nr. 1 Dângeni, județul Botoșani, ne-a scris despre profesoara ei de limba și literatura română, Alina Cristina Măntăluță.

”În ultimii patru ani, am avut parte de cele mai minunate ore de limba română, alături de minunata doamnă Măntăluță Alina Cristina. Este o persoană extraordinară și nu doar atât, un profesor de limba și literatura română foarte rar întâlnit.

Mereu am apreciat la doamna faptul că a știut când trebuie să fie calmă sau când trebuie să fie mai severă, deși nu se întâmplă des, doar ne atenționează să facem totul cât mai bine. Suntem atât de norocoși să avem o asemenea doamnă, le doresc tuturor elevilor să aibă un profesor atât de dedicat muncii lui, cum este doamna de română.

Datorită dumneaei și ambiției pe care mi-a oferit-o, anul acesta, am reușit să fiu mai bine pregătită la limba română față de anul trecut. Admir la doamna frumusețea, finețea și bunătatea, faptul că ne explică atât de bine toate lecțiile, că ne ajută și ne înțelege mereu pe toți.

O divinizez din toate punctele de vedere și mereu o voi considera ca pe o a doua mamă. Vreau să îi mulțumim cu toții din tot sufletul pentru tot ce face pentru noi. Îi doresc spor și succes în continuare în tot ceea ce face, că ne ajută pe toți să ne îndeplinim visul de a învăța, de a cunoaște noi informații și de a călători în lumea lecturii!”

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

Citește și:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.