ISMB a aprobat noi cereri de trecere în online. Alte 17 școli din Capitală își suspendă activitatea cu prezență fizică

0

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a aprobat, luni, solicitarea a încă 17 școli din Capitală de a suspenda cursurile cu prezență fizică și de a trece în sistem online. Lista a fost publicată pe site-ul inspectoratului. 

UPDATE Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti informează că activităţile didactice se desfăşoară online în 199 de unităţi de învăţământ, scrie Agerpres. În total, în Capitală, funcţionează 655 de grădiniţe, şcoli și licee.

Lista unităților a căror activitate cu prezență fizică este suspendată în baza Art. 3(2) din ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății nr. 5338/1082/1 octombrie 2021 – 18.10.2021:

Ce prevede Art. 3 (2) din ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății: ”În situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică în condițiile art. 6.”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.