Prima lecție ”Educație la înălțime” din această toamnă, susținută de Irina Constantinescu, profesoară de geografie VIDEO

0
Măgura Zimbrilor. Sursa foto: Captură Youtube

Prima lecție cu drona din această toamnă, din cadrul proiectului ”Educație la înălțime”, a avut loc joi. Irina Constantinescu, profesoară de geografie la Eco-şcoala Cândeşti-Vale, judeţul Dâmboviţa, i-a invitat pe elevi și profesori în cea mai mare clasă din România la o oră despre viața terestră.

Lecția a fost transmisă live din Măgura Zimbrilor – satul Armeniş din Munţii Ţarcu, judeţul Caraş Severin. ”O lecție despre relația om – animale sălbatice, dintr-un loc de poveste, unde legenda zimbrilor a prins iarăși viață”, a spus profesoara:

Lecţiile „Educaţie la Înălţime” sunt realizate de către profesori din diferite zone ale ţării şi se adresează elevilor cu vârsta între 7 şi 15 ani. În această toamnă, vor fi în total opt lecții, transmise în fiecare zi de joi, de la ora 11.00.

”Educație la Înălțime” este un proiect al Asociației Însemne, realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.