Noi lecții cu drona, în proiectul ”Educație la înălțime”. Prima oră din această toamnă are loc joi și va fi transmisă de la Măgura Zimbrilor

0
Foto: Facebook/ Educatie la Inaltime

Proiectul ”Educație la înălțime” revine din această toamnă cu noi lecții cu drona. În total, elevii vor putea urmări opt lecții, iar prima are loc joi, 30 septembrie, de la ora 11.00. Lecțiile vor fi transmise live pe canalul de YouTube ”Educație la Înălțime”.

Lecția de joi, 30 septembrie, va avea loc în Munții Țarcu, la Măgura Zimbrilor din satul Armeniș, Caraș Severin, și privește viața animalelor sălbatice din Carpați, se arată pe pagina de Facebook ”Educație la înălțime”.

Joi, de la ora 11.00, transmitem în direct cu drona prima lecție a toamnei din proiectul ”Educație la Înălțime”! Despre fascinanta lume a animalelor și ce putem face pentru a opri împuținarea lor și dispariția unora dintre specii. O lecție despre relația om – animale sălbatice, în direct, dintr-un loc de poveste, unde legenda zimbrilor prinde iarăși viață. (…) Pe parcursul lecției, profesoara Irina Constantinescu și invitații săi vor intra în legătura video directă prin Zoom cu trei școli din țară. Copiii vor putea să pună întrebări și să participe la diverse concursuri. Orice școală din România poate să urmărească transmisia live pe canalul de YouTube ”Educație la Înălțime, este anunțul organizatorilor.

Potrivit informațiilor de pe pagina evenimentului, ”lecția va cuprinde un concurs cu un premiu tentant: un weekend în Măgura Zimbrilor, cu cazare într-o superbă căbănuță, cu mâncăruri sănătoase pregătite de gospodinele locului și cu un ghid de excepție, ranger-ul Matei Miculescu. De asemenea vom avea deja consacratul concurs din timpul lecției care ne va ajuta să identificăm clasele care vor intra în direct prin Zoom la lecția următoare.”

”Educație la Înălțime” este un proiect derulat de Asociația Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României. În anul școlar trecut, au fost transmise în total opt lecții cu drona.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.