O nouă lecție ”Educație la înălțime”: Elevii au ajuns la Castelul de Lut Valea Zânelor, pentru o oră cu povești culese de profesoara Cristina Dudan VIDEO

0
Castelul de Lut Valea Zânelor - Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Foto: Captură video

A cincea lecție din proiectul ”Educație la înălțime” a fost transmisă, joi, din Țara Făgărașului, de la Castelul de Lut Valea Zânelor – Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Gazda lecției a fost Cristina Dudan, profesoară de biologie în Făgăraș. Așa cum elevii au fost obișnuiți, ora a inclus filmări cu drona și a fost transmisă live, de la ora 11.00, pe canalul de YouTube Aspire Teachers.

UPDATE Lecția transmisă live de la Castelul de Lut Valea Zânelor:

Imagini filmate cu drona. Foto: Captură video

Ora de joi va fi plină de povești datorită cărora numele țării noastre a făcut înconjurul lumii. Vom cunoaște locuri și oameni care au ales să se implice în păstrarea tradițiilor sau a patrimoniului ca formă de dezvoltare durabilă a întregii comunități (obiectivul 11 – Orașe și Comunități Durabile)”, anunță Aspire Teachers.

Lecția este realizată de Cristina Dudan, profesoară de biologie din Făgăraș, profesor-creator în proiectul-pilot „Educație la înălțime”, alumnă Aspire Teachers, profesoară Merito și îi are ca invitați pe: Ștefan Câlția, pictor și fondator, Asociația Sătească Șona Noastră, Andreea Esca, prezentatoare TV, Alina Zară-Prunean, fondatoarea Muzeului de Pânze și Povești din Mândra, Alina Pătru și Radu Bârlă, fondatori, Asociația Renascendis (comuna Șoarș, jud. Brașov).

Copiii vor avea ocazia să reflecteze la modul cum pot oamenii să valorifice potențialul patrimoniului și al resurselor naturale pentru dezvoltarea unei comunități durabile. Lecția se adresează copiilor de 9-14 ani”, mai precizează Aspire Teachers.


Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.