Ministrul Educației anunță reluarea olimpiadelor în anul școlar următor. În plus, va fi organizată prima olimpiadă de robotică

0
Foto: facebook.com/NatiePrinEducatie/

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, vineri, că olimpiadele școlare vor fi organizate anul viitor și va exista în plus olimpiada de robotică. ”Concursul de robotică, având o importanță deosebită, l-am ridicat la rang de olimpiadă”, a precizat ministrul.

”Olimpiadele sunt extrem de importante. Am făcut tot posibilul să le reluăm din mers, dar de la preluarea mandatului, în timpul anului școlar, a fost dificil să decidem organizarea pentru acest an. Însă am făcut toate demersurile pentru ca anul viitor să se organizeze olimpiadele școlare și, mai mult decât atât, concursul de robotică, având o importanță deosebită, l-am ridicat la rang de olimpiadă. Nu numai că vom avea toate olimpiadele de până acum, dar vom avea o olimpiadă, foarte importantă spun eu, încă una în plus, acea olimpiadă de robotică”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi 24.

Olimpiadele școlare au fost suspendate de Ministerul Educației în anul școlar 2020-2021.

Citește și: Promoția 2021: Ultimul clopoțel pentru elevii de clasa a XII-a și o festivitate plină de emoții, la Bistrița: ”Cu voi aici, îmbrăcați în robe, arătăm magic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.