Monica Anisie: Toate unitățile de învățământ se vor închide vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Orele vor continua online

0

Toate unitățile de învățământ din țară își vor suspenda fizic cursurile înainte și după alegerile locale, ce se vor desfășura duminică, 27 septembrie, a anunțat, vineri, ministrul Educației, Monica Anisie, potrivit stirileprotv.ro. În perioada în care școlile sunt închise, cursurile vor continua online. 

Cursurile vor fi suspendate în zilele de vineri, 25 septembrie, luni, 28 septembrie și marți, 29 septembrie, a precizat ministrul Educației. În București, unitățile de învățământ în care sunt organizate secții de votare vor fi închise și joi, 24 septembrie.

Ministrul Educației a explicat, potrivit sursei citate, că orele vor continua online.

“Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa, va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi joi, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional”, a declarat Monica Anisie.

Ministrul a mai precizat că luni şi marţi cursurile fizic rămân suspendate pentru a se igieniza şi dezinfecta toate sălile în care a avut loc procesul electoral.

Citește și: Cursurile vor fi suspendate timp de patru zile în unitățile de învățământ din București unde sunt organizate secții de votare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.