Ludovic Orban, către Monica Anisie: ”După cum s-au desfăşurat până cum examenele, aveţi o notă de trecere, aveţi notă mare”

0
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, joi, ministrului Educaţiei, Monica Anisie, aprecierea pentru organizarea examenelor naţionale, menţionând că aceasta are „o notă mare” în privinţa desfăşurării acestora, scrie Agerpres.

Aveţi aprecierea mea pentru modul cum au fost organizate examenele şi toţi detractorii, toţi care au făcut campanie care să împiedice realizarea acestor examene, să afecteze, de fapt, viitorul copiilor au primit un răspuns foarte consistent din partea echipei de conducere a ministerului, a inspectoratelor. După cum s-au desfăşurat până cum examenele, aveţi o notă de trecere, aveţi notă mare”, i-a spus premierul ministrului Educației, la începutul şedinţei de guvern.

Monica Anisie a transmis, la rândul său, un mesaj pe Facebook, după ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat:

Astăzi s-a desfășurat ultima probă a examenului de Bacalaureat. Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizare și, totodată, doresc să-i felicit pe absolvenții de clasa a XII-a pentru maturitatea de care au dat dovadă în urma susținerii acestui examen important din viața lor, de asemenea, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranță sanitară. Bravo, sunt mândră de voi! Ați trecut cu bine peste acest prag! După cum bine știți, rezultatele se vor afișa în data de 30 iunie. Mult succes!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.