Târgul liceelor din București, organizat online până sâmbătă, 13 iunie. 94 de licee își prezintă oferta educațională

0
Foto: facebook.com/ Proedus

Admitere liceu 2020. ”Târgul Oferta Educaţională” care se adresează absolvenților de clasa a VIII-a a fost inaugurat luni şi va fi deschis în spaţiul virtual, online, pe toe.hubproedus.ro, până sâmbătă, relatează Agerpres. La târg sunt prezente 94 de licee din Bucureşti.

„Primăria Capitalei, prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti inaugurează „Târgul Oferta Educaţională”. (…) Ajuns la cea de-a XXI-a ediţie, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educaţională a liceelor. (…) Elevii vor putea să interacţioneze live cu profesorii, elevii, reprezentanţii Consiliului Elevilor şi directorii din liceele lor favorite, zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00″, informează într-un comunicat Primăria Municipiului Bucureşti.

La #TOE sunt prezente 94 de licee din Municipiul Bucureşti, ce pun la dispoziţia elevilor filme de prezentare şi informaţii utile (medii de admitere, cifră de şcolarizare, activităţi curriculare şi extracurriculare, premii, burse, titluri obţinute s.a.). Elevii au acces la sălile de clasă, laboratoare şi alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360, se mai arată în comunicat.

Târgul are şi o componentă de învăţare şi dezvoltare personală, prin sesiuni de consiliere şi orientare în carieră, live, în fiecare zi, pe toată perioada de desfăşurare a târgului, luni în intervalul orar 13,00 – 16,00, iar de marţi până sâmbătă în intervalul orar 11,00 – 14,00, mai informează Direcţia de presă a Primăriei Capitalei.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here