Campania #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ. Horia Tecău: Haideți să fim uniți, să avem grijă unii de ceilalți și cu siguranță totul va fi bine!

0
Foto: Captură video

Actori, jurnaliști și sportivi s-au alăturat campaniei inițiate de Ministerul Educației, #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ, prin care elevii și studenții sunt încurajați să se protejeze de infectarea cu coronavirus evitând spațiile publice. Tenismenul Horia Tecău se numără printre ei și a adresat un mesaj în care îndeamnă la folosirea acestui ”moment de pauză” într-un mod constructiv și la conectare cu ”familia, cu prietenii apropiați, cu aceia cu care nu am vorbit de mult timp, dar și cu acele persoane speciale care ne-au ajutat la un moment dat în viața noastră și cu care nu am vorbit demult”.

”Dacă tot avem acest timp la dispoziție, haideți să îl folosim într-un mod constructiv! Ca să ne menținem o formă fizică bună, putem face mișcare în fiecare zi, găsim tot felul de antrenamente online și nu avem nevoie de echipament.

De asemenea, este un timp bun pentru a învăța ceva nou, a face un curs online sau a citi o carte pe care am amânat-o mult timp. Nu în ultimul rând, este un moment bun de conectare cu familia, cu prietenii apropiați, cu aceia cu care nu am vorbit de mult timp, dar și cu acele persoane speciale care ne-au ajutat la un moment dat în viața noastră și cu care nu am vorbit demult. Haideți să fim uniți, să avem grijă unii de ceilalți, acum mai mult decât niciodată și cu siguranță totul va fi bine!”, spune Horia Tecău în mesajul său.

Alte personalități care s-au alăturat campaniei #ÎmiPASĂȘcoaladeACASĂ sunt Virgil Ianțu, Andreea Esca sau Mihai Bobonete.


Citește și: Ministerul Educației a lansat campania #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ. Monica Anisie, mesaj pentru elevi, studenți și părinți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.