Ministerul Educației a lansat campania #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ. Monica Anisie, mesaj pentru elevi, studenți și părinți

0
Foto: Captură video

Ministerul Educației a lansat, luni, campania #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ, prin care elevii și studenții sunt încurajați să se protejeze de infectarea cu noul coronavirus (COVID-19) evitând spațiile aglomerate, a anunțat Monica Anisie, ministrul Educației, pe Facebook.

”Totodată, este important ca elevii să conștientizeze că procesul de învățare continuă cu școala de acasă prin intermediul soluțiilor alternative: cursuri suport online și lecțiile de la Televiziunea Română. Sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante decât oricând. Să fim responsabili și să continuăm învățarea de acasă!”, a scris ministrul Educației.

Într-un clip postat pe rețeaua de socializare, Monica Anisie se adresează părinților, elevilor și studenților:

”Stimați părinți, sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante decât oricând. Să fim responsabili și să respectăm cu strictețe măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirii.

Dragi elevi și studenți, mesajul meu către voi este unul simplu: evitați să ieșiți în spații publice și concentrați-vă atenția asupra învățării de acasă. Respectați măsurile de igienă și feriți-vă de toate potențialele riscuri! Informați-vă corect doar din surse oficiale! Împreună vom trece și peste această situație.”

Citește și: Școala pe Net, o platformă gratuită dedicată profesorilor. Monica Anisie: ”Măsura de suspendare a cursurilor poate continua” VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.