Ministerul Educaţiei constituie un grup de lucru pentru elaborarea normelor metodologice de aplicare a legii anti-bullying

0
Foto: pixabay.com

Ministerul Educaţiei anunţă că înfiinţează un grup de lucru pentru elaborarea normelor metodologice de aplicare a legii privind combaterea bullying-ului şi invită organizaţiile neguvernamentale, instituţiile şi unităţile de învăţământ care au avut proiecte în domeniu, precum și partenerii sociali și reprezentanții elevilor și părinților să se înscrie şi să transmită în acest sens propuneri.

Comunicatul Ministerul Educației și Cercetării:

”Ministerul Educației și Cercetării invită organizațiile neguvernamentale cu experiență în domeniu, instituțiile abilitate din administrația publică locală și centrală, unitățile de învățământ și instituții relevante, care au avut proiecte și rezultate concrete în domeniu, precum și toți partenerii sociali și reprezentanții elevilor și părinților, să se înscrie în Grupul de lucru înființat pentru elaborarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor art. 7 alin. (11), art. 561 și ale pct. 61 din anexa la Legea educației naționale nr. 1/2011, prevederi introduse prin Legea 221/2019, respectiv GL anti-bullying.

Grupul de lucru va contribui, printr-o activitate transparentă solidară și voluntară, la elaborarea normelor metodologice care vor fi puse în consultare publică.

Părțile interesate sunt invitate să transmită propuneri cu câte un reprezentant pentru grupul de lucru până miercuri, 4 decembrie 2019, la adresa de email corina.ceama@edu.gov.ro, cu subiectul „Înscriere Grup de lucru anti-bullying”.”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.