Mai mulți părinți de la o școală din Prahova acuză profesorul de sport că este agresiv și lovește elevii. Director: ”Este un pic mai glumeț”

0
Foto: republikanews.ro

Mai mulți părinți de la o școală din județul Prahova susțin că profesorul de sport îi lovește pe elevi pentru că nu știu să se alinieze și nu stau drepți. Conducerea școlii spune însă că profesorul „este un pic mai glumeț”, dar nu îi agresează, relatează Mediafax.

Părinții unor elevi care învață la școala gimnazială din comuna Podenii Noi, județul Prahova, spun că profesorul de educație fizică și sport ar fi fost agresiv cu școlarii.

„Au venit copiii de la școală, s-au dat jos din microbuz și au început să plângă. Că domnul de sport i-a bruscat, le-a dat palme, pumni, i-a împins, strâns de gât, chestii din astea (…) că nu știu să stea drepți, că nu știu să țină mâna în șold, că nu pot să se alinieze. Plângeau. O fetiță tremura toată că a bătut-o domnul de sport. Am vorbit cu dânsul și a zis că a glumit cu ei. Nu mi se pare corect. Eu nu-mi ating copilul cu un deget. Nu are voie nimeni să dea în copilul meu. Dacă a făcut ceva trebuie să-mi spună mie, ca părinte”, a declarat o mamă, Marilena Mareș.

O altă mamă a spus că profesorul i-a „smucit un pic de umăr” copilul, dar nu s-a supărat „așa de tare”, deși pe copil „l-a durut umărul două zile. S-a întâmplat”.

Pe de altă parte, o altă mamă a spus că nu a avut niciodată probleme cu profesorul de sport: „Poate altă lume are, dar eu nu am avut”.

Colegii profesorului cred că acesta a glumit și nicidecum nu a lovit elevii.

Între timp, conducerea școlii spune că face verificări, dar nu a primit nicio reclamație scrisă din partea părinților.

„Este profesorul școlii de peste 10 ani de zile (…). A fost și directorul școlii. Incidente și reclamații din partea părinților nu au fost, anunțate au fost, dar scrise nu. Domnul profesor este un pic mai glumeț, mai apropiat de elevi, nu să-i agreseze. Eu nu cred (că a fost agresiv – n.r.) Mie, personal, nu a venit nimeni să-mi spună nimic. Noi o să investigăm situația respectivă, o să chemăm și părinții și copiii să vedem ce s-a întâmplat și atunci vom lua măsurile necesare”, a declarat directorul adjunct al Școlii Podenii Noi, Elena Gheorghe.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here