Ecaterina Andronescu, ironizată de liceeni într-un clip pe ritmuri hip-hop. Reacția ministrului după gafa ”evaluarea evaluează”

0
Foto: Captură video Youtube.com

Gafele ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, au devenit sursă de inspirație pentru câțiva liceeni din Târgu Frumos. Într-un clip pe ritmuri hip-hop, tinerii o ironizează pe Andronescu, pornind de la declarația acesteia, făcută într-o emisiune TV, potrivit căreia ”orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă”, relatează Mediafax. Întrebată joi, într-o conferință de presă, despre clip, ministrul le-a spus jurnaliștilor: ”Dumneavoastră puneți întrebări când omul este cu gândul în altă parte sau când nu este cu gândul în altă parte.”

Clipul liceenilor începe exact cu declarația ministrului Educației, din emisiunea televizată: ”Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă. Desigur, reflectă programa”.

Piesa liceenilor, care surprinde situația învățământului românesc, poartă titlul ”Iluzii pierdute” și a fost postată pe Youtube în cursul zilei de miercuri, având mii de vizualizări.

Reacția Ecaterinei Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost întrebată joi, de jurnaliști, în conferința de presă de la sediul Ministerul Educației, cum comentează acest clip. ”Dumneavoastră întotdeauna puneți întrebări și puneți întrebări și când omul este cu gândul în altă parte sau când nu este cu gândul în altă parte. Și de multe ori până îți revii… eu nu cred că mă puteți acuza că nu știu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care nu au învățat la școală. Am învățat și am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus și erorilor”, a spus ministrul Educației, citat de Mediafax.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.