Baremul și subiectele la Matematică, Evaluarea Națională 2019. Ce au avut de rezolvat absolvenții de clasa a VIII-a UPDATE

0

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Absolvenții clasei a VIII-a au susținut, joi, proba la Matematică a Evaluării Naţionale. Baremul de evaluare și notare și subiectele au fost publicate pe subiecte.edu.ro. Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afișate pe 25 iunie, iar cele finale pe 29 iunie.


EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, clasa a VIII-a. Baremul de notare și subiectele la Matematică au fost publicate pe subiecte.edu.ro:


EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, clasa a VIII-a. Subiectele la Matematică, primite astăzi de candidați, la Evaluarea Națională:

Sursa foto: ziarulunirea.ro
Sursa foto: ziarulunirea.ro

Evaluarea Națională se va încheia vineri, 21 iunie, când elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susține proba la Limba şi literatura maternă.

Prima afişare a rezultatelor Evaluării Naționale 2019 este programată în data de 25 iunie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse eventualele contestaţii (interval orar 14:00 – 20:00). Rezultatele finale vor fi publicate în data de 29 iunie.

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată dintre media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

CALENDAR EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, clasa a VIII-a

  • 18 iunie: Limba și literatura română – probă scrisă
  • 20 iunie: Matematica – probă scrisă
  • 21 iunie: Limba și literatura maternă – probă scrisă
  • 25 iunie: Afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor 
  • 29 iunie: Afișarea rezultatelor finale.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.