Ecaterina Andronescu, despre cazul profesoarei din Ploiești: ”Unde a fost paza școlii?” VIDEO

1
Foto: psnews.ro

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, marți, că incidentul de la Colegiul ”Spiru Haret” din Ploiești în care o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev ridică un mare semn de întrebare legat de paza liceului și cum a fost posibil să intre tânărul respectiv în incinta școlii. 

”Este un tânăr care, din punctul meu de vedere, ridică un mare semn de întrebare: cum a intrat în școală. Unde a fost paza școlii și cum a fost posibil să intre în școală cu tot ce poliția a găsit asupra lui și sigur să se întâmple acest episod nefericit. Nu a fost o chestiune foarte simplă, am vorbit, în această după-amiază, cu directorul spitalului după ce s-a finalizat operația la care a fost supusă doamna profesor și sper din tot sufletul meu să facă medicii eforturile necesare să îi asigure salvarea vieții”, a declarat ministrul Educației, la TVR.

Ecaterina Andronescu a adăugat că gestul tânărului este unul ”absolut condamnabil și necugetat și sper să își primească pedeapsa pe care fără îndoială o merită”.

Nu în ultimul rând, ministru a arătat că, în astfel de cazuri, legea nu este suficientă: ”Cred că trebuie să punem ceva mai mult accent pe educație și pe dialog, și acasă și la școală”.

Citește și:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.