Porți deschise la Teatrul Bulandra pentru liceeni. Proiectul se desfășoară în perioada martie-aprilie. Elevii vor participa la tururi ghidate

0
Sursa foto: Facebook/ Bulandra

Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra din București a anunțat că a început proiectul ”Porți deschise la Bulandra pentru liceeni 2024”. Elevii sunt invitați să participe la tururi ghidate în care vor afla ce înseamnă realizarea unui spectacol, de la idee la premieră. Proiectul se desfășoară în perioada martie-aprilie.

Proiectul ”Porți deschise la Bulandra pentru liceeni 2024” este dedicat ”stimulării interesului tinerei generații pentru valorile artistice autentice și pentru manifestările culturale contemporane”, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

”În cadrul Programului Săptămâna verde 2024 pentru elevii liceelor din Capitală, acest proiect se desfășoară în perioada martie-aprilie, în baza unui parteneriat încheiat cu Teatrul Bulandra.

Elevii sunt invitați să participe la o serie de tururi ghidate pe parcursul zilei, care să le ofere ocazia de a înțelege procesul realizării unui spectacol/eveniment Bulandra de la idee la premieră”, se precizează în anunț.

Profesorii și elevii interesați sunt așteptați să transmită un mesaj la adresa comunicare@bulandra.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.