Evaluarea Națională 2020. ISMB: Niciun candidat cu temperatura peste 37,3 grade Celsius, la proba de Matematică

0

Niciun caz de elev care să aibă temperatura peste 37,3 grade Celsius nu a fost raportat, miercuri, în Bucureşti la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, a declarat pentru Agerpres inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Nici la prima probă a Evaluării Naţionale – la Limba şi literatura română – nu au fost copii cu temperatură mai mare de 37,3 grade.

Potrivit ISMB, la proba scrisă de Matematică în municipiul București au fost prezenți 15784 candidați, iar 220 nu s-au prezentat la examen. Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

Joi, 18 iunie, 252 de elevi din Bucureşti vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Absolvenţii de clasa a VIII-a au început luni Evaluarea Naţională, examenele fiind susţinute în acest an, pentru prima oară, în condiţii speciale, ţinând cont de măsurile impuse de pandemia de coronavirus.

Pe 22 iunie se vor afişa primele rezultate, până la ora 14,00. În aceeaşi zi, între orele 16,00 şi 19,00 şi pe 23 iunie, între orele 8,00 – 12,00, se vor putea depune contestaţiile.

În data de 27 iunie este programată afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here