Școala mea prinde culoare, un proiect de vacanță derulat de elevi, părinți și profesori într-un sat din Ilfov

0
Foto: facebook.com/ Şcoala Gimnazială Nr.2 FUNDENI-Dobroeşti

Şcoala Gimnazială Nr.2 Fundeni – Dobroeşti, Ilfov, s-a alăturat comunității ”Școli prietenoase și creative”, în cadrul campaniei #dășituculoareșcoliitale, inițiate de specialistul în educație, Anca Tîrcă.  Într-un proiect desfășurat în timpul vacanței de vară, elevii, profesorii și părinții au început schimbarea spațiilor din școală, pictând pereții din interior și desenând diferite jocuri în curtea școlii.

Proiectul ”Școala mea prinde culoare!” a început pe 15 iulie la Şcoala Gimnazială Nr.2 Fundeni – Dobroeşti. ”Împreună, copii, părinți, profesori, ne aducem contribuţia pentru ca școala să devină mai prietenoasă”, au scris reprezentanții școlii pe pagina de Facebook, menționând că proiectul are la bază o idee lansată de Anca Tîrcă, specialist în educație.

Anca Tîrcă a anunțat că, în timpul vacanței de vară, va oferi sfaturi și idei celor care vor să se alăture comunității ”Școli prietenoase și creative”.

”Campania ”Școli prietenoase și creative” continuă! #dășituculoareșcoliitale, reinventează spațiul școlii (clase frumoase și flexibile, o cancelarie ”altfel”), al curții și al grădinii, dă un semn că faci/ai făcut acest lucru și alătură-te acestei comunități! În această vacanță, te voi spijini (pro bono) cu sfaturi, idei și diverse materiale resursă”, este anunțul postat de Anca Tîrcă pe Facebook.

Imagini din școlile care s-au alăturat campaniei sunt postate și pe pagina Dă culoare școlii tale.

”Școala mea prinde culoare!” – Fundeni, Dobroeşti:

Foto: facebook.com/ Şcoala Gimnazială Nr.2 FUNDENI-Dobroeşti

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.