Ecaterina Andronescu spune că unele școli ar putea fi închise din cauza vremii: Să punem copiii sub risc e inacceptabil

0
Foto: observator.tv

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că există posibilitatea ca, în următoarele zile, unele școli să fie închise din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile anunțate, subliniind că decizia este a autorităților locale și a directorilor unităților de învățământ, informează Mediafax.

”Fără îndoială (există posibilitatea ca unele școli să fie închise -n.red.). Cum să punem copiii sub risc? Ar fi absolut inacceptabil. Nu ia ministrul decizia. Ia fiecare autoritate locală, împreună cu directorul de școală, în situațiile pe care vremea le generează acolo. Nu închidem toate școlile”, a declarat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Precizările vin după ce meteorologii au emis duminică o informare prin care anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină în toată țara, până miercuri dimineață. Vremea se va răci, iar la munte va ninge și va fi viscol.

Începând de duminică de la ora 15.00 până miercuri la ora 9.00, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.