Testele la Matematică de la Evaluarea națională 2024 pentru elevii de clasa a IV-a. Ultima probă are loc joi, 23 mai: Limba maternă

0

EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a IV-a. Evaluarea națională pentru clasa a IV-a continuat miercuri, 22 mai, cu proba la Matematică. Testele pe care elevii le-au avut de rezolvat au fost publicate pe subiecte.edu.ro.

Testele la Matematică – Evaluare Națională 2024, clasa a IV-a

Evaluarea națională pentru elevii de clasa a IV-a se va încheia joi, 23 mai, cu proba de Limbă maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, testele susținute de elevi vor fi corectate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, dintre care unul este învăţătorul de la clasă.

Rezultatele individuale obţinute nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Aceste rezultate sunt valorificate la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde aceasta se impune, și prin informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate, prevede metodologia.

  • Vezi Teste și modele de teste pentru Evaluarea Națională, clasa a IV-a – AICI.

Elevii claselor a VI-a vor susține Evaluarea națională săptămâna viitoare, în zilele de 28 și 29 mai.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.