Simulare județeană Bacalaureat 2024, Bacău. Subiectele și baremele de corectare la Matematică

2

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2024, Bacău. Simularea județeană a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat a continuat marți, 23 aprilie, în județul Bacău cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Subiectele și baremele de corectare la Matematică au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Subiecte și bareme Matematică – simulare județeană BAC 2024, Bacău (aprilie 2024)

Inspectoratul Școlar Județean Bacău organizează, în perioada 22-24 aprilie, simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2024  – limba și literatura română, matematică sau istorie și disciplinele la alegere în funcție de profil și specializare. Săptămâna trecută a avut loc simularea examenului de Evaluare Națională pentru elevii claselor a VIII-a.

”Subiectele la aceste simulări județene vor fi elaborate de inspectorii școlari care coordonează disciplinele de examen, iar lucrările vor fi corectate de către cadrele didactice de specialitate din unitatea de învățământ în care se vor desfășura probele. (…) Aceste rezultate nu se contestă, iar notele vor fi trecute în catalog numai dacă elevii vor solicita acest lucru”, a transmis ISJ Bacău, într-un comunicat de presă.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2024 a avut loc în perioada 4-7 martie. Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

2 COMENTARII

    • Inspectoratul Școlar Județean nu a publicat încă baremele de astăzi. În momentul în care vor fi publicate, le vom prelua. Mult-mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.