Primele 50 de specializări din țară la admiterea în licee 2023. Care este media ultimului admis și ce licee/colegii sunt în clasament

0

REZULTATE ADMITERE LICEU 2023. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din București conduce și anul acesta în topul primelor 50 de specializări din țară, cu cea mai mare medie de admitere. La specializarea Matematică-informatică – bilingv engleză, media ultimului admis este 9.95 (anul trecut a fost 9,89).  Pe primele poziții în clasament se mai regăsesc Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală, Colegiul Național ”Spiru Haret”, Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” din Galați și Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova. 

Primele 50 specializări din ţară la admiterea în licee 2023 (ordonate după ultima medie de admitere), publicate pe admitere.edu.ro:

Cum arăta anul trecut, la admiterea în licee 2022, clasamentul primelor 50 specializări – aici . Mai jos, primele 10 specializări:

Citește și: Au fost publicate rezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenților clasei a VIII-a – admiterea la liceu 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.