Au fost publicate rezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenților clasei a VIII-a – admiterea la liceu 2023

0

ADMITERE LICEU 2023. Absolvenții claselor a VIII-a au fost repartizați în licee, pe baza mediei de admitere și a opțiunilor completate în fișele de înscriere. Rezultatele repartizării computerizate au fost publicate miercuri, 19 iulie, pe admitere.edu.ro. În perioada 20 – 25 iulie, elevii vor depune dosarele la liceele la care au fost repartizați.

Rezultatele repartizării computerizate în licee 2023 au fost publicate, la ora 12.00, pe admitere.edu.ro. Listele candidaților pentru fiecare județ și București – aici.

Anul acesta, media de admitere la liceu este media de la Evaluarea Națională. Repartizarea computerizată se face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi pe baza opţiunilor completate în fişele de înscriere.

Potrivit calendarului admiterii la liceu 2023, între 20 și 25 iulie, candidații vor depune dosarul la școala la care au fost repartizați.

Îîn perioada 26-28 iulie se vor soluționa cazurile speciale la nivelul Comisiei județene de admitere/al Comisiei de admitere a municipiului București (situaţii medicale speciale, schimburi de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere, pentru apropiere de domiciliu, candidați repartizați, dar care nu și-au depus dosarul de înscriere la liceul unde au fost repartizați etc).

Candidații care nu sunt înscriși la liceu după prima etapă a admiterii pot participa la a doua etapă. Pe 28 iulie se vor afișa locurile libere rămase, între 7 și 9 august va avea loc înscrierea candidaților, iar în 10-11 august va avea loc repartizarea candidaților, la nivel de Comisie județeană de admitere/a municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.