Subiectele și baremele de evaluare la proba scrisă din cadrul concursului de Titularizare 2023. Primele rezultate vor fi afișate pe 18 iulie

0

TITULARIZARE 2023. Candidații înscriși la concursul de titularizare 2023 au susținut, miercuri, proba scrisă. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe subiecte.edu.ro. Primele rezultate obținute de candidați vor fi afișate în data de 18 iulie, iar cele finale, după soluționarea contestațiilor, pe 26 iulie.

Subiecte și bareme Titularizare 2023

  • Toate subiectele și baremele de corectare, Titularizare 2023 – aici.

Potrivit Ministerului Educației, pentru concursul de titularizare din sesiunea iulie 2023 s-au înscris peste 31.900 de candidați. La nivel naţional sunt disponibile 6.837 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, dintre care 5.495 în mediul urban şi 1.342 în mediul rural.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul  titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe titularizare.edu.ro în data de 26 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.

  • Pentru a obţine statutul de titular (angajarea pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă.
  • Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.

În sesiunea iulie 2023, concursul național pentru angajarea personalului didactic de predare (titularizare) constă doar într-o probă scrisă, fără inspecția de la clasă.

Citește și: Titularizare 2023. Proba scrisă are loc miercuri. S-au înscris aproape 32.000 de candidați. Posturi vacante: 6.837, cele mai multe de educatori și învăţători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.