Nuieluşe de Moş Nicolae, scoase la vânzare de elevi în scop caritabil: „În această lună devenim mai buni și răspândim în jurul nostru bucurie”

0
Sursa foto: Facebook/ Revista ''Esentza''

Elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, au decis să fie Moş Nicolae pentru copiii de la centrul şcolar de educaţie incluzivă din localitate, astfel că, în ajun de sărbătoare, au scos la vânzare nuieluşe împodobite de ei, pentru a putea cumpăra cadouri.

Elevii şi-au anunţat iniţiativa pe pagina de Facebook a revistei colegiului, ”Esentza”, a transmis Agerpres. Astfel, luni, 5 decembrie, toți cei care nu achiziționaseră ”încă nuielușe de Moș Nicolae” au fost așteptați în timpul pauzelor să cumpere, pentru a putea face împreună o faptă bună. Prețul nuielușelor a fost stabilit la 10 lei bucata, acestea fiind împodobite cu crenguţe de brad, fundiţe, globuleţe și figurine sub formă de reni sau inimioare.

Sursa foto: Facebook/ Revista ”Esentza”

”Luna decembrie este despre magie și cadouri. În această lună devenim mai buni, dăruim mai mult și răspândim în jurul nostru bucurie. Astfel, noi am început să ne pregătim, nu doar casa, ci și sufletul pentru sărbătorile de iarnă. Cu banii pe care îi vom aduna din vânzările de mâine, le vom face o bucurie copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean, cumpărându-le cadouri. Vă sfătuim și pe voi să fiți mai buni, să dăruiți din inimă și să-i faceți pe cei din jurul vostru fericiți! Fiecare gest de bunătate contează, oricât de mic ar fi acesta”, a fost mesajul postat de elevi, duminică, pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Facebook/ Revista ”Esentza”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.