STB a lansat aplicaţia mobilă YouthTB prin care elevii pot obține abonamentul gratuit de transport

0
Foto: ratb.stfp.net

Societatea de Transport București STB SA a lansat aplicația mobilă YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din municipiul București sau județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport.

Potrivit STB SA, noua aplicație permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislaţiei în vigoare.

Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din municipiul București sau județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.

Aplicația mobilă YouthTB este disponibilă în App Store şi Google Play.

Sursa foto: stbsa.ro
Sursa foto: stbsa.ro

”STB S.A. certifică faptul că respectă drepturile conferite de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulație a acestor date”, se arată într-un comunicat al STB.

Potrivit directorului STB SA, Adrian Criț, aplicația de eliberări abonamente și titluri de călătorie va fi accesibilă și pentru studenți odată cu începerea anului universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.