Lecții desfășurate în aer liber: Atelier de scriere creativă în curtea școlii și ora de matematică cu vânătoare de forme geometrice VIDEO

0
Spațiu de învățare în aer liber - Școala Profesională Adjudeni, județul Neamț. Sursa foto: Captură video

Peste 100 de proiecte au fost înscrise de învățători și profesori din toată țara în cadrul competiției “Lecții desfășurate în natură”, lansate în luna mai de ”Școala în natură”. Dintre acestea, cinci au fost declarate câștigătoare, printre acestea numărându-se un atelier de scriere creativă, organizat în curtea școlii, și o oră de matematică care a inclus și o vânătoare de forme geometrice.

Cele cinci proiecte câștigătoare ale competiției “Lecții desfășurate în natură” aparțin profesorilor Alisa Moraru – Școala Gimnazială „Regina Maria” Mănăstirea Cașin, Bacău, Diana Gheorghe – Școala Gimnazială nr.2 Modelu, Călărași, Cristina Diaconu – Școala Generală Borlești, structura Mastacăn, Neamț, Ana Boboc – Școala Profesională Adjudeni, Neamț și Ioana Rucăreanu – Școala Generală nr.1 Lehliu-Gară.

Lecția realizată de Ana Boboc, învățătoare la clasa a II-a,  reprezintă un atelier de scriere creativă, desfășurat într-o curte a școlii colorată și decorată cu diferite obiecte:

Într-o altă lecție, de data aceasta la clasa învățătoarei Diana Gheorghe, copiii s-au ”jucat” în aer liber cu figurile geometrice, au format ceasuri din ele și au participat la o vânătoare:

Citește și: Școala în natură. Într-o comună din Bacău, elevii citesc pe dealurile de peste drum de școală și au o zonă de lectură, cu ”meniu” zilnic FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.