Rezultatele finale la Titularizare 2020, după soluționarea contestațiilor, au fost publicate de Ministerul Educației

0

TITULARIZARE 2020. Rezultatele finale la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare, sesiunea 2020, după soluționarea contestațiilor, au fost publicate marți, 11 august, pe site-ul titularizare.edu.ro.

Consultați AICI (vizualizare rapoarte județe) rezultatele finale, Titularizare 2020, pentru fiecare județ în parte.

Potrivit Ministerului Educației, înainte de contestații, rata de promovare la concursul de titularizare era de 58,66%. 239 de candidați au obținut nota 10, iar 14.269 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, preciza MEC.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Citește și: Rezultate Titularizare 2020. Ministerul Educației: 58,66% – rata de promovare a concursului, înainte de contestații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.