Workshop gratuit pentru învățătorii debutanți. Cursul este susținut online de două învățătoare din București

1

Două tinere învățătoare vor susține în această lună un workshop pentru cei care debutează în toamnă la catedră sau vor să devină învățători în următorii doi ani. Cursul este gratuit, se va desfășura pe Zoom și va fi organizat în două serii. Maria Zancu și Gabriela Nedelcu, învățătoare la Școala Gimnazială „Emil Racoviță” din București, și-au propus să împărtășească, în cadrul a patru întâlniri online, din experiența lor de la catedră, cu sfaturi pentru realizarea unor lecții reușite până la cele pentru o comunicare eficientă cu părinții.

Maria Zancu spune că a decis organizarea acestui curs pentru tinerii învățători din dorința de a le da o mână de ajutor și de a le transmite din ”secretele” de la catedră.

Anul acesta este unul dificil pentru toți din sistemul de învățământ și m-am gândit cum aș putea să ajut și eu. Am decis organizarea unui workshop despre ceea ce ar trebui să știe cadrele didactice aflate în primul an de învățământ, fiindcă sunt multe “secrete” pe care nu le poți afla decât dacă te lovești de ele. Eu m-am “lovit” de multe și aș vrea să împărtășesc experiența cu cei care urmează să intre în primul lor an în învățământ”, precizează învățătoarea Maria Zancu.

Workshop-ul #TeacherME: Primul an de învățământ va avea loc în două serii, timp de două zile: 17-18 august și 20-21 august, între orele 10.00 și 14.00. La curs se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-34 ani, care intră pentru prima dată în învățământ sau care au în plan să devină învățători în următorii doi ani.

Printre temele ce vor fi abordate se numără prima zi de școală, școala online și școala față în față, comunicarea eficientă cu părinții, sfaturi pentru lecții reușite, materiale și link-uri utile pentru orice profesor, dar și sfaturi despre cum se poate lucra cu elevii cu deficiențe.

Formularul de aplicare pentru workshop îl găsiți AICI. Ultima zi de înscriere este 11 august, ora 23:59.

Citește și: Ce curiozități au copiii. Experimentul unei învățătoare care i-a provocat pe ”oamenii mari” să le răspundă celor mici VIDEO

1 COMENTARIU

  1. Minunat! Nedelcu Gabriela este un cadru didactic iubit de elevi, dedicat procesului educațional, implicat în relația cu cei mici și în egală măsură cu părinții acestora! Felicitări pentru inițiativă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here