Elevii olimpici din Piatra-Neamț, promovați pe panourile publicitare din oraș FOTO

0
Foto: facebook.com/Dragos Chitic

La Piatra-Neamț, elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale sunt promovați pe panourile publicitare din oraș, informează tvmneamt.ro

Inițiativa aparține administrației locale și nu este primul an când se întâmplă acest lucru. ”Elevii din Piatra Neamț care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, sunt promovați de Primăria Piatra Neamț și prin panourile publicitare stradale. Este o formă de recunoaștere în plus a meritelor acestor tineri excepționali, de care suntem mândri.

Anul acesta am amplasat în cartierul Precista și în zona centrală din municipiu, pe trei dintre panourile publicitare, imagini cu tineri care învață în municipiul Piatra-Neamț și care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

Totodată, în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Orașului, Primăria Piatra-Neamț îi premiază pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și pe profesorii îndrumători”, a scris pe Facebook primarul orașului, Dragoș Chitic.

O inițiativă similară a fost pusă în practică și la Constanța: în 2018, trei elevi medaliaţi la olimpiadele internaţionale au fost promovaţi pe panourile publicitare din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.