O profesoară din Buzău și-a rugat elevii să renunțe la florile din prima zi de școală și să cumpere rechizite pentru copiii nevoiași

1
Foto: facebook.com/ Asociația Împreună pentru buzoieni

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor care intenționau să îi aducă flori să cumpere mai bine rechizite, cărți și caiete, urmând ca acestea să fie donate și să ajungă la școlarii care au nevoie. Profesoara spune că florile se usucă și ajung la gunoi, în timp ce rechizitele sunt folosite, relatează Mediafax.

Înainte de începerea anului nou școlar, profesoara de limba română, Veronica Bulf, de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău, a dat un mesaj părinților de la trei clase, una unde este diriginte și două de a VIII-a, prin care i-a rugat să nu îi aducă flori, ci, dacă vor, rechizite.

”Ideea a venit, pur și simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulți copii fără posibilități. Le-am transmis părinților mesaj, părinții au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns și le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Potrivit acesteia, școlarii au adus caiete, cărți, acuarele, pixuri, carioci.

”A fost o dorință de a face ceva bun. Florile se usucă și ajung la gunoi. Așa, rechizitele sunt folosite un an. M-aș bucura dacă și alți colegi ar face la fel”, a spus profesoara din Buzău.

Veronica Bulf este profesoară de 22 de ani și spune că iubește fiecare elev, ”și cu flori, și fără flori” .

Citește și: Gestul inedit al unor profesori din Sibiu: Cu florile primite în prima zi de școală, au trimis, alături de elevi, un SOS pentru educație FOTO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.