Concursul de bune practici, ”Creatori de educație”, la final. Marți vor fi anunțați câștigătorii

0
Foto: pixabay.com

Prima ediție a selecției naționale de bune practici în învățământul primar și gimnazial, ”Creatori de Educație”, organizată în cadrul proiectului CRED, ajunge la
final. Sesiunea de voturi online, în care publicul a putut alege un proiect sau proiectele care i-au convins, se încheie luni, 9 septembrie, la ora 23.59. Marți, în a doua parte a zilei, vor fi anunțați câștigătorii.

”Creatori de educație” a fost lansat în luna martie a acestui an, cu scopul de a promova exemplele de bune practici din învățământul primar și gimnazial.

Potrivit Ministerului Educației, în selecția națională au fost înscrise peste 280 de cadre didactice, din întreaga țară. Din data de 22 iulie, publicul a putut vota online proiectele profesorilor pe creatorideeducatie.ro, iar votul se încheie luni, la miezul nopții.

Marți, 10 septembrie, în a doua jumătate a zilei, vor fi anunțate numele cadrelor didactice câștigătoare la ediția din acest an, mai precizează Ministerul Educației. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul proiectului CRED, educred.ro, pe pagina de Facebook „Proiectul CRED” și pe site-ul www.creatorideeducatie.ro.

În total, vor fi acordate 50 de premii: 20 de premii pentru nivelul primar (TC, CDS, nonformal) – în urma evaluării comisiei naționale, 20 de premii pentru nivelul gimnazial (TC, CDS, nonformal) – în urma evaluării comisiei naționale și 10 premii speciale – în urma votului online.

Citește și: Creatori de educație: Peste 280 de profesori, nominalizați pentru selecția națională. Publicul poate vota povești care inspiră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.