Școli colorate. Un loc plin de verdeață, împodobit cu căsuțe colorate FOTO

0
Foto: facebook.com/ Scoala Gimnaziala "Anisoara Odeanu" Lugoj

Unde e culoare, e și multă veselie. Este un lucru pe care îl spun tot mai mulți profesori, iar școlile încep să pună în practică idei prin care spațiile sunt transformate în locuri mai prietenoase. La Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj există o mică grădină, un loc plin de verdeață, în care elevii au pregătit recent, în Săptămâna ”Școala Altfel”, căsuțe colorate pentru păsări.

”O săptămână în stare de bine”, într-o școală ”în stare de bine”. Așa s-a numit Săptămâna ”Școala Altfel”, desfășurată în luna aprilie, la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj. Imaginile postate pe pagina de Facebook a școlii surprind activitățile desfășurate de elevi și de profesorii lor în această săptămână, între care și cele derulate în colțul verde al unității de învățământ. Aici, elevii clasei a III-a A și învățătoarea lor, Mariana Fratuțescu, au pregătit căsuțe pentru păsărele.

Iată cum arată locul decorat cu căsuțe:

Tot la școala din Lugoj, în aceeași săptămână a stării de bine, ferestrele ”au înflorit” cu ajutorul elevilor din clasa a IV-a C și a învățătoarei lor, Corina Dulc:

Foto: facebook.com/ Scoala Gimnaziala „Anisoara Odeanu” Lugoj

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.