Primele 50 de specializări din țară. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” și Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală, pe primele locuri – admitere liceu 2022

0

REZULTATE ADMITERE LICEU 2022. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din București conduce în topul primelor 50 de specializări din țară, media ultimului admis la specializarea Matematică-informatică – bilingv engleză fiind 9,89. Pe primele locuri în clasament se mai află Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală, Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova, Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” Pitești și Colegiul Național ”Spiru Haret”. Mediile cu care s-a intrat anul acesta la aceste specializări sunt mai mari față de cele înregistrate anul trecut. 

Primele 50 specializări din ţară – admitere liceu 2022, ordonate după ultima medie de admitere (numărul de locuri diferă de la un liceu la altul), publicate pe admitere.edu.ro:

În 2021, în topul specializărilor s-a aflat Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din București, cu ultima medie de admitere 9.84 la specializarea Matematică-informatică – bilingv engleză. Urmau în clasament Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală – Matematică-informatică, media ultimului admis: 9.79, Colegiul Naţional „Sfântul Sava”  – Științe ale naturii: 9.73, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” – Științe ale naturii: 9.72 și Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova – Științe ale naturii: 9.70.

Ministerul Educaţiei a publicat joi, 14 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenţilor clasei a VIII-a pentru anul școlar 2022 – 2023.

Citește și: Admiterea la liceu 2022. Rezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenţilor claselor a VIII-a au fost publicate UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.