Subiectele și baremele de corectare la Matematică și Istorie, proba obligatorie a profilului – BAC 2022, sesiunea a doua UPDATE

0

BACALAUREAT 2022. Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri, 17 august, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Subiectele primite de candidați și baremele de corectare au fost publicate pe subiecte.edu.ro. 

Subiecte și barem Matematică, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Istorie, BAC 2022, sesiunea a doua

Sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat 2022 va continua joi cu proba la alegere a profilului şi specializării, iar vineri se va desfășura proba la Limba şi literatura maternă.

Probele de evaluare a competențelor (lingvistice și digitale) sunt programate în intervalul 22 – 29 august (cu excepția zilelor de 27 și 28 august).

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 – 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5 (cinci), iar media finală ce trebuie obținută pentru a încheia examenul cu succes este cel puțin 6 (șase).

Potrivit Ministerului Educației, aproape 35.000 de candidaţi s-au înscris în vederea susținerii examenului de Bacalaureat în sesiunea august – septembrie. Din totalul celor înscriși, 22.586 de candidați provin din promoţia anului 2022, iar 12.237 de candidați sunt din promoţiile anterioare.

Citește și: Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie. Subiectele și baremul de corectare la Limba și literatura română

Subiectele din prima sesiune, BAC 2022:

Modele de subiecte BAC 2022:

Subiecte Simulare BAC 2022

Subiecte BAC 2022, sesiunea specială

Teste de antrenament BAC 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.