Un băiețel de 7 zile, născut într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, găzduit în căminele SNSPA alături de alți 50 de copii și familiile lor

0
Sursa foto: Captură video/Facebook

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative găzduieşte în prezent, în căminele instituţiei de învăţământ superior, 51 de copii din Ucraina alături de familiile lor, informează Agerpres. Potrivit SNSPA, doi dintre copii sunt nou-născuţi de 7 şi 20 de zile.

„În acest moment, găzduim în căminele SNSPA 51 de copii, alături de familiile lor. Cei mai tineri dintre aceştia sunt doi nou-născuţi, un băieţel, care are doar 7 zile, născut pe 26 februarie 2022, într-una dintre staţiile de metrou din Kiev, şi o fetiţă, de 20 de zile. Le mulţumim prietenilor SNSPA care au donat lapte praf, biberoane, sterilizator, cădiţe, scutece, pături şi multe alte produse pentru bebeluşi!”, afirmă SNSPA, pe pagina de Facebook.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative anunţa la începutul săptămânii trecute că oferă locuri de cazare în cămine refugiaţilor din Ucraina.

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional al Rectorilor, Dan Caşcaval, informa luni că universităţile româneşti pun la dispoziţia refugiaţilor ucraineni cazare, iar profesorii şi studenţii se implică în colectarea de alimente şi alte acte de voluntariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.