Pregătire gratuită pentru BAC 2022 la română, matematică şi informatică, organizată de Universitatea Transilvania din Braşov

0

Universitatea Transilvania din Braşov (UniTBv) organizează şi în acest an, începând din luna martie, cursuri gratuite de pregătire pentru Bacalaureat la trei materii – limba şi literatura română, matematică şi informatică, relatează Agerpres.

Conform unui comunicat remis marţi de instituţia de învăţământ superior, la aceste cursuri pot participa atât elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, cât şi orice altă persoană care doreşte să susţină examenul de Bacalaureat în acest an.

„În acest an, activităţile de pregătire se vor desfăşura hibrid: cu prezenţă fizică la cursurile de limba şi literatura română şi online la matematică şi informatică. (…) Participarea la toate aceste activităţi de pregătire este gratuită. Cursanţii îşi pot alege modulele la care participă în funcţie de propriile opţiuni”, a precizat sursa citată.

Atât informaţiile privind platforma şi conectarea pentru cursurile desfăşurate online, dar şi programul complet al activităţilor, sunt afişate pe site-ul admitere.unitbv.ro, la secţiunea „Pregătire Bacalaureat”.

  • Pentru limba şi literatura română cursurile se vor desfăşura în format fizic în corpul T al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula Nicolae Titulescu, B-dul Eroilor nr. 25, începând cu data de 25 martie.
  • Pentru matematică şi informatică, sesiunile de pregătire se vor desfăşura în format online şi vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 2 martie – matematică şi 3 martie – informatică.

Universitatea Transilvania din Braşov organizează gratuit cursuri de pregătire pentru bacalaureat de peste 10 ani, susţinute de cadre didactice universitare.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.