Lista unităților de învățământ care au depus intenții de participare la Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

0

Ministerul Educației a publicat, vineri, lista unităților de învățământ preuniversitar care au răspuns invitației de participare la Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar.

Lista unităților de învățământ preuniversitar care au răspuns invitației de participare (înregistrări valide până în data de 27 ianuarie 2022) poate fi accesată aici.

  • Intenții de participare depuse: 3.857 (dintre acestea, 332 au fost înregistrări duplicate, iar 6 – înregistrări fictive)
  • Solicitări neeligibile: 30 (27 de unități de invățământ fără nivel gimnazial, un palat al copiilor și două unități de învățământ private)
  • Intenții de participare valide (după verificarea codurilor SIIIR și eliminarea solicitărilor neeligibile): 3.489.

Potrivit Ministerului Educației, în vederea stabilirii listei finale a unităților de invățământ eligibile, inspectoratele școlare județene și Inspectoratul Școlar al Municipiului București verifică la ora actuală corectitudinea datelor transmise.

Într-o primă etapă, până la finalul lunii martie 2022, 750 de unități de învățământ din lista finală vor beneficia de finanțare.

Citește și: Granturi de până la 200.000 de euro pentru reducerea abandonului școlar. Școlile se pot înscrie până pe 21 ianuarie – condiții și pașii de urmat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.