Care este rata de vaccinare în școlile și grădinițele din București. Situația publicată vineri de ISMB – document

0

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat, vineri, o nouă centralizare a datelor privind rata de vaccinare în școlile și grădinițele din Capitală. Luni, 8 noiembrie, conform ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății, cursurile se vor desfășura cu prezență fizică în unitățile de învățământ care au o rată de vaccinare în rândul personalului de minimum 60%. Școlile pot solicita însă ISMB trecerea în online, în baza articolului 3, alineatul 2, din ordinul comun.

Ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății, aprobat vineri, prevede:

  • Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat.
  • Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor se face în regim online pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat.

Care este situația privind gradul de vaccinare în rândul personalului angajat în unitățile de învățământ din municipiul București: Accesați DOCUMENTUL

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.