Cinci școli din București rămân în online din motive de infrastructură. 38 de clase au activitatea suspendată – ISMB

0
Foto: pixabay.com

Cinci școli din București vor continua cursurile în sistem online din cauza unor probleme de infrastructură, a informat, marți, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, miercuri vor rămâne în sistem online de învăţare, pe motive justificate de infrastructură, următoarele unităţi şcolare: Şcoala Gimnazială „Voievod Neagoe Basarab”, Şcoala Gimnazială „Sfinţii Constantin şi Elena”, Şcoala Gimnazială „Adrian Păunescu”, Liceul de arte „Nicolae Tonitza” şi Şcoala Gimnazială nr. 124. 

ISMB a mai informat că nicio şcoală nu a solicitat suspendarea cursurilor pe criteriul epidemiologic, însă a menţionat că, la momentul actual, un număr de 38 de clase au activitatea suspendată.

„Pe criteriul epidemiologic, nicio şcoală nu a solicitat suspendarea cursurilor. Azi, au activitatea suspendată 38 de clase”, se arată într-o informare a IŞMB.

Citește și: Elevii claselor V-VII și IX-XI din București merg de miercuri la școală. CMBSU a decis desfășurarea cursurilor cu prezență fizică pentru toate clasele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.