Ministrul Educației spune că numărul angajaţilor din învățământ care vor să se vaccineze crește de la zi la zi

0
Sorin Cîmpeanu s-a vaccinat, miercuri, la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”. Sursa foto: Captură video facebook.com/ Guvernul României

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că numărul angajaţilor din educaţie care vor să se vaccineze este în creştere de la zi la zi.

„Evoluţiile zilnice arată o creştere a acestui procent în sistemul naţional de învăţământ. (…) Se adaugă zi de zi noi înscrieri cu privire la disponibilitatea de vaccinare în sistemul de învăţământ. (…) Sunt creşteri zilnice”, a spus ministrul Educației.

Potrivit acestuia, vaccinarea este un act de responsabilitate faţă de propria persoană, dar şi faţă de toţi cei cu care se interacţionează „direct sau indirect”.

În opinia sa, orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a virusului în şcoli.

„Orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a acestui virus în şcoli, va însemna o creştere a stării de siguranţă sanitară pentru elevi şi profesori în toate şcolile din România”, a mai spus Cîmpeanu, după ce s-a vaccinat la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.