Pregătire online pentru examenul de Bacalaureat 2021, la Universitatea de Vest Timişoara

0

Universitatea de Vest Timişoara (UVT) organizează, în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, în fiecare săptămână, sâmbăta, pregătire online pentru susţinerea examenului de Bacalaureat 2021. Participarea elevilor de clasa a XII-a la cursuri este gratuită.

Potrivit unui comunicat al Universității, preluat de Agerpres, orarul este stabilit astfel încât să le permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susţină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

Astfel, între orele 9.00 – 10.30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română, între orele 10.45 – 12.15 se vor desfăşura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică, iar de la ora 12.30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a treia probe de la bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

  • Programul complet, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat AICI.

„Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi”, afirmă rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Conform datelor de pe site-ul Universității, înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul unui FORMULAR.

Parteneri UVT pentru aceste activităţi sunt Consiliul Naţional al Elevilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here